Кадър: БНТЗа Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. Битката за София

...
Кадър: БНТЗа Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. Битката за София
Коментари Харесай

Контрера: За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа

Кадър: Българска национална телевизия

За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. " Битката за София " звучи трагично, а не е належащо. Кампанията би трябвало да е спор за хрумвания, а не на лозунги. Хората не схванаха нищо от пререканията. От Вътрешна македонска революционна организация призоваваме за рационален спор. Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Карлос Контрера от листата за общински съветници на ВМРО-БНД.

" Нека да бъдем рационални в предложенията по време на акцията, всички коства пари и старания. От Вътрешна македонска революционна организация слагаме тематиката за сигурността - градът би трябвало да е по-сигурен и безвреден. За нас е разумно кварталите да получат своето обикновено осветяване. Където има асфалт – да има и осветяване, мисля че това е елементарно постижимо. Така ще се понижи и битовата престъпност ", разкри още той.

" Трябва да има и общинска полиция, изключително в паркове, където стават тежки закононарушения ", добави Контрера.

" Темата за превоза не би трябвало да се свежда единствено до метрото. Лесно изградими са и тексиметровите стоянки, които да улеснят клиентите и самите водачи. Има голям брой тъжби за недобре маркирани пешеходни пътеки, поради които стават голям брой ПТП ", разяснява претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

" Предлагаме и екологична мярка - дребни училищен рейсове - те ще взимат и прибират децата, ще понижат трафика и ще спестят на родителите, бабите и дядовците времето за водене до учебно заведение ", сподели Контрера.

" Имаме мощни кандидатури имаме в София, Пловдив и Русе. Смятам, че ще имаме триумфи на 27 октомври. Джамбазки има мощен късмет ", приключи Карлос Контрера.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР